Από την πλούσια ιστορία του Αιγάλεω

Ένα μπλογκ αφιερωμένο στην ιστορία της ομάδας του Αιγάλεω και στις δραστηριότητες των παλαιμάχων αθλητών και παραγόντων του.

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

'Σοκ' στο Αιγάλεω: "Έφυγε" ξαφνικά, ο Κώστας Λεβεντάκος!

Αιγάλεω 1983-84
Ο Λεβεντάκος διακρίνεται 2ος εκ δεξιών στους όρθιους.
(Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης)

 Νέα μεγάλη απώλεια για την αθλητική -και όχι μόνο- οικογένεια της πόλης μας, με την είδηση του πρόωρου θανάτου (σε ηλικία μόλις 68 ετών) του πρώην καλαθοσφαιριστή του Αιγάλεω Α.Ο., Κώστα Λεβεντάκου, που έφυγε προχθές από τη ζωή.

Ο Κώστας Λεβεντάκος υπήρξε ένας από τους πιο πιστούς αθλητές της ομάδας μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω, στην οποία προσέφερε πολλά (ως σκόρερ και ριμπάουντερ) αγωνιζόμενος με όλες του τις δυνάμεις στη θέση του σέντερ-φοργουορντ επί 15 συνεχόμενα έτη (1970-1985), από τη Γ΄ Κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α. μέχρι και τη Β΄ Εθνική.


  • Το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του συλλόγου βετεράνων (ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.) απευθύνουν τα πλέον ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του και στους δύο γιους τους και εύχονται καλή Ανάπαυση για την ψυχή του αξέχαστου μπασκετμπολίστα του "Σίτι" μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

'Σοκ' στο Αιγάλεω: "Έφυγε" ξαφνικά, ο Κώστας Λεβεντάκος!

Αιγάλεω 1983-84 Ο Λεβεντάκος διακρίνεται 2ος εκ δεξιών στους όρθιους. ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης )  Νέα μεγάλη απώλεια για την αθλη...